Glowxx.eu 2023-08-01 Leestijd: 4 minuten
Glowxx Mouse Nieuw: introductie GlowXX Mousse! Veel spraytan studio's die werken met onze lotions vroegen al een tijdje om een ideaal nazorg product. Dit opdat de 'GlowXX spray tan' ervaring, ook na de behandeling, zoveel mogelijk gelijk is. Daarnaast moeten onze klanten het product ook als op zichzelf staande zelfbruiner kunnen gebruiken.
Meer lezen
Glowxx.eu 2023-02-14 Leestijd: 1 minuut
GlowXX spraytan bij Miss Beauty Limburg Op zaterdag 4 februari 2023 werden de verkiezingen van Miss beauty Limburg gehouden. Spraytan Eindhoven en spraytan Velhoven hadden het genoegen om alle dames te voorzien van een prachtige, natuurlijke Glow.
Meer lezen
Glowxx.eu 2022-09-12 Leestijd: 2 minuten
Bezoek aan een spraytan salon? Bezoek aan een van onze GlowXX spraytan salons en is het je 1ste keer? In dit blogartikel wat meer informatie over wat je zoal kan verwachten:
Meer lezen
Glowxx.eu 2022-07-18 Leestijd: 1 minuut
GlowXX's spraytan De spraytan lotion van GlowXX is verwerkt met natuurlijke ingrediënten. Alle producten van GlowXX zijn dermatologisch goedgekeurd, vegan en vrij van parabenen. De perfecte oplossingen voor zelfbruining op maat voor alle huidtypen!
Meer lezen
Glowxx.eu 2022-07-17 Leestijd: 1 minuut
Nieuwe plek & jasje voor GlowXX tan Na maandenlang hard werken en bezig zijn de benodigde voorbereidingen zoals teksten schrijven, de nieuwe verpakking, productiefotografie en fotobewerking kunnen wij bijzonder nieuws aankondigen: vandaag is GlowXX opnieuw gelanceerd op www.Glowxx.EU
Meer lezen
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...