In dit artikel
In dit artikel Bezoek aan een GlowXX spraytan salon? Wat kun je verwachten: Tijdens de behandeling Voor het beste resultaat Andere vraag of spraytan behandeling afspraak maken?

Bezoek aan een GlowXX spraytan salon?

Ten 1ste willen we alvast aangeven dat je altijd vrijblijvend een vraag kan stellen bij onze spraytan professional bij jou in de buurt. Stel je vraag vrijblijvend via dit studio overzicht :

Wat kun je verwachten:

Een spray tan is veilig, geschikt voor iedere huidskleur en gewoon een makkelijke manier om een lekker zomers kleurtje op te doen maar dan zonder de schadelijke UV straling. Ook vervaagt de kleur geleidelijk aan. De kleur ziet er zeker natuurlijk uit want de spraytan adviseur bekijkt altijd samen met jou welke tanning lotion het beste bij jouw huidtype past. Dit maakt standaardonderdeel uit van het advies dat je van ons tijdens een bezoek zal ontvangen. 

De spray tan droogt vrijwel direct en is hierdoor een ideale manier om binnen 5 tot 10 minuten een gezonde kleur te krijgen. De spray tan heeft ongeveer 7 tot 8 uur nodig om zich volledig te ontwikkelen, dus het is aan te raden deze één of twee dagen voor een evenement te nemen.

Tijdens de behandeling

Trek niet meer kleding uit dan je zelf wilt. Als jij je top, BH of bikini aan wilt houden, is dat prima. Draag losse donkere kleding om na de spray tan aan te trekken.

  • Raak de cabine tijdens het spray tannen niet aan.
  • Raak je huid niet aan tijdens het spray tannen.

Voor het beste resultaat

Zo lang mogelijk genieten van je gebruinde kleurtje?

Scrub minstens 24 uur voor de spraytan je lichaam en geef hierbij extra aandacht aan je ellebogen, knieën, hielen en handen! Een spraytan vervaagt namelijk eerder op droge, ruwe plekjes.
Zorg er verder voor dat je geen bodylotion of deodorant aanbrengt voor de behandeling. Dit omdat deze van invloed kunnen zijn op hechting van de spraytan.

Andere vraag of spraytan behandeling afspraak maken?

Heb je nog ,eer vragen over een spray tan behandeling? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina hier.

Of bekijk hier het overzicht van de bij ons aangesloten spray tan studio's, via een formulier kan je hier direct contact leggen om een afspraak te maken.

Bekijk alle blogs
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...