Spraytan training

Professioneel Spraytan specialist worden?

Volg onze spraytan cursus & leer hoe je iedereen optimaal een zomers kleurtje geeft. Onze eendaagse spray tan training bevat alles wat je nodig hebt. Een uitgebreide cursus met theorie & praktijk. We trainen jou 1-op-1 & daarna blijven we beschikbaar voor je vragen.

Cursus boeken

SPRAYTAN OPLEIDING

Start je eigen salon met onze cursus en training

Wil jij meer inkomsten generen? Wil jij je (beauty) salon verder uitbreiden of naast je huidige baan een leuk ‘extraatje’ bijverdienen?

Slechts € 799,- incl. BTW 

Dan is dit je kans! Spraytanning heeft absoluut toegevoegde waarde voor jou en je toekomstige klanten! Direct een mooi kleurtje, natuurlijk resultaat en een tan die tot wel 7 dagen blijft zitten zijn slechts enkele van de vele voordelen. De initiatiefneemster achter GlowXX is door haar jarenlange ervaring en liefde en passie voor het vak uitgegroeid tot één van de beste spraytan specialisten van Nederland.


 
SPRAY TAN TRAINING

Wij gaan samen met jou 1 op 1 aan de slag ( de meerprijs voor een groepstraining t/m twee deelnemers is €75,- Vanaf drie €50,- p.p. ) om je op te leiden tot een volwaardige Spraytan Artiest. Middels onze cursus begeleiden we jou in het bereiken van het optimale resultaat. Tijdens de training bespreken we alle facetten op het gebied van spraytan behandelingen en brengen deze samen in de praktijk.

Leer alle kneepjes van het vak, begeleiding ook ná de opleiding + ontvang alle tips en tricks om meer klanten te ontvangen.

Met de groothandel- en marketingactiviteiten van GlowXX creëren we toegevoegde waarde voor je bedrijf en helpen we bij het ondersteunen van je spraytan activiteiten. Bovendien wordt jouw onderneming vermeldt in ons GlowXX salon overzicht. Daarnaast hebben we ook een exclusieve samenwerking met een van de grotere en bekende spraytanning portals.

Eigen spraytan salon website
Eveneens kunnen wij een kant-en-klare website aanbieden voor slechts €299, hierdoor zul je al snel klanten uit de regio ontvangen via Google. We helpen je zo ook met reclame en marketing!

VOOR WIE?

Voor beginners. Geen voorkennis vereist. Heb je al een starterspakket in huis? Geen probleem wij maken van jou een Spraytan PRÓ!
Met de formule van GlowXX geniet van je vele voordelen, professionele begeleiding en mooie acties. Aan het eind van jouw trainingsdag krijg je een veelzijdige handleiding en een persoonlijk certificaat om direct te starten. Onze werkwijze is als volgt: na het beginnen van je eigen spray-tan salon volg je een eendaagse training. Je oefent een week met de verschillende aspecten van spray tan en bent winstgevend binnen een maand.

Wat zit er bij de opleiding inbegrepen?
1x Starterspakket; Machine /tent /haarnetjes
1x Accessoires Olie/ Haarnetjes/ haar elastieken
1x Spraytan lotion 8% DHA GlowXX
1x Theorieboek
1x Cursus van 4 uur dat bestaat uit Praktijk en Theorie-examen
1x Certificaat opleiding Spraytan Nederland

Waarom een opleiding bij GlowXX Spraytan Nederland?
Werk met organische natuurlijke Spraytan lotions
Begeleiding ook na de cursus
1 jaar garantie op onze starterskits

Reeds enige ervaring?

 Je hebt je wellicht wel eens afgevraagd waarom sommige spraytan studio's succesvol zijn & andere totaal niet?  Het verschil zit 'm voor 90% zekerheid in de training en/of de reclame en marketing kennis die je nodig hebt.  

Verkoper worden?

Wil jij het visitekaartje worden van Spraytan Nederland en werken met de professionele producten van GlowXX? Wacht niet langer! Kom met ons in contact zodat we samen de diverse mogelijkheden kunnen bespreken. Door onze aantrekkelijke marges en voortreffelijke klantenservice zijn wij de ideale uitbreiding voor jouw onderneming! Benieuwd naar onze inkoopprijzen en voorwaarden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze verkoopadviseurs beantwoorden graag al je vragen of helpen bij het maken van een vrijblijvende demo-afspraak.

Alle producten van GlowXX Spraytan Nederland hebben een Europees dossier ontvangen voor alle veiligheidsnormen.

MELD JE AAN

Of je nu je huidige aanbod wilt uitbreiden, eigen baas wordt met je eigen spray tan salon of zelf thuis een kleurtje wilt aanbrengen. Wij vertellen je graag meer over wat GlowXX voor jou kan betekenen. Met onze mooie marges en superieure klantenservice is GlowXX de perfecte uitbreiding voor jouw bedrijf.
Inschrijven kan via onze boekingspagina. Hier vind je tevens alle beschikbare data voor de komende maanden. Zodra je een bevestiging van uw training reservering heeft ontvangen via e-mail, hebben wij een definitieve plaats voor je ingeboekt.

Op de online inschrijving gelden algemene voorwaarden. Bij niet op komen dagen of annulering van de training zullen kosten worden doorberekend.

Reserveer nu

Social updates#GLOWXX
Locaties door heel nederland Locaties door heel nederland

Spray-tan studio's Nederland & België

Wil je graag eens langskomen? Bekijk dan hier onze dichtstbijzijnde spraytan vestiging voor een afspraak. Wij nodigen je graag uit voor een advies & kopje koffie!

Spraytan afspraak maken?

Wil je een afspraak maken bij één van onze salons? Klik op onderstaande knop om een aanvraag te doen.

Spraytan reserveren
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...