In dit artikel
In dit artikel Nieuw: 'GLOWXX MOUSE' Wat je wil én moet weten over onze geweldige zelfbruiner mouse   Hoelang blijft de zelfbruinende mouse zitten en wat is de optimale voorbereiding? GlowXX zelfbruiner mouse in het kort:

Nieuw: 'GLOWXX MOUSE'

Veel van de spraytan studio's die werken met onze GlowXX spraytan lotions vroegen al een tijdje om een GlowXX nazorg product zodat de 'GlowXX spray tan' ervaring, ook na de behandeling, zoveel mogelijk gelijk is. We zijn een flinke tijd bezig geweest om hier het juiste product in te kiezen en vervolgens door te ontwikkelen. Voor ons was het namelijk belangrijk dat het optimaal verwerkbaar is maar ook duurzaam & organic. Daarnaast zou het idealiter ook op zichzelf gebruikt moeten worden als zelfbruinende mouse voor een mooi bruin kleurtje, dus niet enkel als nazorg product. Begin augustus 2023 is het dan zover; de GLOWXX MOUSE!

Perfecte timing ook want helaas lijkt een echt zonovergoten zomer in Nederland uit te blijven dit jaar. Een kleurtje pakken in eigen land is daardoor knap lastig en dus zoeken we graag naar een oplossing om tóch die sunkissed glow te krijgen. Want eerlijk is eerlijk, dat ene jurkje staat net iets leuker als je gebruinde benen hebt. Je kunt natuurlijk een bezoekje brengen aan de zonnebank, maar de meest gezonde optie is dat niet. Met de GlowXX mouse kun je hetzelfde resultaat boeken en win-win: het gaat nog een stuk sneller ook.

Wat je wil én moet weten over onze geweldige zelfbruiner mouse  

De GlowXX mouse bevat een fluweelzachte formule verrijkt met hydraterende ingrediënten zoals Vitamine A en E. Het product geeft onmiddellijk een kleur af dat zich verder ontwikkeld na het aanbrengen op de huid. Dit zorgt voor een mooi en langdurig resultaat. De mousse is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht.

Hoelang blijft de zelfbruinende mouse zitten en wat is de optimale voorbereiding?

Als je een feestje hebt waarvoor je een mooi gebruind lichaam wil hebben, is het slim om zo'n een à twee dagen van tevoren de GlowXX mouse aan te brengen. Zo heb je tijdens 'the moment to shine' het mooiste resultaat te pakken. Uiteindelijk blijft de GlowXX mouse gemiddeld 5 dagen zitten. Is de mouse er weer af kun je deze simpel en eenvoudig thuis met onze gloveXX handschoen de mouse opnieuw aanbrengen.
Misschien voor de hand liggend, maar na die spray tan kun je beter niet meteen onder de douche springen. En je hebt ook meteen een goed excuus om dat ene sportlesje over te slaan, want zweten in de 5 uur na het aanbrengen van de GlowXX mouse is geen goed idee.
Is de 5 uur voorbij en ga je douchen? Dan is de kans groot dat het water een beetje bruin is, maar je hoeft niet bang te zijn dat je de hele spray tan weer van je huid afspoelt. De boel is namelijk ingetrokken; alleen de bovenste laag komt er dan vanaf. Extra tip: dep je huid droog na het douchen in plaats van (hard) te wrijven. De GlowXX mouse is dankzij de organische formule ook ontwikkeld voor de gevoelige huid. Mocht je twijfelen met het aanbrengen van de mouse, neem strijkje af op de arm om te ervaren hoe jouw huid hierop reageert. De GlowXX mouse is zowel voor lichaam als gezicht!

Stap 1: Reinig je huid van oliën en bodylotion en zorg dat de huid vrij is van vocht inbrengende producten om een gelijkmatige, streepvrije teint te creëren.

Stap 2: Druk op het pompje en breng de GlowXX mouse aan op onze GlowXX Glove handschoen. Maak lange, strijkende bewegingen over armen, benen en lichaam. Gebruik het restant voor gezicht, ellebogen en knieën.

Stap 3: De huid kan na 4 tot 6 uur worden afgewassen. Voor een duurzame donkere teint het product maximaal 8 uur laten intrekken. Douchen met warm water en de huid zachtjes droogdeppen. Voor een nog diepere bruine teint het product 30 minuten na de eerste toepassing opnieuw aanbrengen.

De GlowXX mouse is uiteraard ook geschikt als nazorg voor wanneer je een spraytan behandeling in een van onze GlowXX salons hebt gehad voor langdurig resultaat.

GlowXX zelfbruiner mouse in het kort:

De GlowXX mouse bevat een fluweelzachte formule verrijkt met hydraterende ingrediënten zoals Vitamine A en E. Het product geeft onmiddellijk een kleur af dat zich verder ontwikkeld na het aanbrengen op de huid. De mouse is geschikt voor zowel het lichaam als het gezicht. Het product blijft gemiddeld 4 tot 7 dagen zitten. Laat de mouse na het aanbrengen circa 4 tot 8 uur inwerken.

  • Geslacht: Unisex
  • Geschikt voor alle huidtypen.  
  • Inhoud 150 ML 
  • Géén worteleffect en géén typische self-tan geur
  • Vlekkeloze en professionele self tan
  • GlowXX mouse is geschikt voor de lichte/medium huidtype
  • Na opening van het product 1 jaar houdbaar 
  • Vrij van parabenen – sulfaat vrij & vegan 
  • Dierproefvrij & organic

Koop de GlowXX mousse hier

Bekijk alle blogs
Stuur een bericht via Whatsapp!
Loading...